Belediye Başkanımızı Ziyaret,

Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan Şefi Tufan Buruk , Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Osman Tire ve Atölye Şefi Murat Soylu , Bilişim Teknolojileri Alan Şefi İsa Öztürk, Koordinatör Müdür Yardımcısı Emine Şimşek ile Belediye Başkanımız Yusuf YALÇUVA'yı ziyaret ettik. Ziyaretimize konu öğrencilerimizin 2024-2025 eğitim öğretim yılı staj iş ve işlemleriydi. Başkanımıza konuya gösterdiği ilgi ve alaka işin teşekkür ediyoruz.

May

2. Öğretmenler Odasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürümüz Muhsin BAŞ ın katılımıyla öğretmenler odasında  "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yle ilgili öğretmenlerimize yonelik bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Görüş ve önerileriyle  müfredata katkı sunmalarinin önemli olduğu hatırlatıldı.

May

Müdürler Kurulu Mayıs ayı toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN Başkanlığında, Okul Müdürümüz Musin BAŞ'ın ev sahipliğinde okulumuzda gerçekleştirildi. Toplantı, Şube Müdürlerimiz Bülent YILMAZ ve Muhsin KÜTÜK ile Kurum Müürlerimizin katılımıyla okul kütüphanesinde gerçekleşti. Gündem maddelerinin değerlendirildiği toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN'in iyi dilek ve temennileriyle sona erdi.

Kumru Orman İşletme Şefliği tarafından okulumuza ziyaret

Okulumuza Orman Şefliği tarafından gerçekleştirilen ziyarette orman ve yeşil alanların temiz tutulmasına yönelik öğrencilerimize bilgilendirmede bulunuldu. Ardından Orman İşletmesi personeliyle birlikte öğrencilerimiz okulumuz çevresinde bulunan yeşil alanda temizlik çalışması yaptı.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ;Nisan Ayı etkinliklerinden olan "Bu Nedir?" ve "Duvar Yazısı - Grafiti" etkinliği yapılarak tamamlandı.

May

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN STAJYER ÖĞRENCİ ALMAK İSTEYEN İŞLETME YETKİLİLERİ ( KAMU KURUMLARI ÖZEL İŞLETMELER vb.) EKTEKİ DİLEKÇEYİ DOLDURUP OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE DİLEKÇEYİ TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

May

Ulusal ajans tarafından desteklenen ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünce koordine edilen Erasmus Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında Almanya'da bulunan okulumuz mobilya ve iç mekan tasarımı alanı öğrencileri ile alan şefi Kenan BOŞCU yurda döndüler.

Öğrencilerimiz Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 14 günlük staj faaliyetlerini başarı ile tamamladılar.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize sertifikaları okul müdürümüz Muhsin BAŞ tarafından verildi.

Nis

Etkinliklerde başarı gösteren öğrencilerimizle birlikte okul kamelyasında sabah kahvaltısında buluştuk.

Nis

Erasmus projesi kapsamında Almanya'da bulunan öğretmen ve öğrencilerimizin staj çalışmaları devam ediyor.

Nis

Yiyecek Ve İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmen ve Öğrencilerimiz Samsunda Düzenlenen Gastronomi ve Yemek Yarışması Festivali Bölge Finallerine Katıldı. Düzenlenen yemek yarışmasında Samsun Bölgesi'nden katılan 35 okul arasında öğrencilerimiz 4. olma başarısı göstermişlerdir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizi hazırlayan Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlı'nca desteklenen ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2023-1-TR01-KA121-VET-000150704 nolu Mesleki Eğitim Akreditasyonuprojesi kapsamında okulumuz Mobilya ve İç Mekan Dekorasyonu Alanı öğrencileri ve alan öğretmenimiz Kenan BOŞÇU refakatinde 15-28 Nisan arası Almanya'nın Herne şehrine ulaştı. Öğrencilerimiz alanlarıyla ilgili 2 haftalık stajlarını yapacak ve çeşitli yerlere gezi düzenleyerek Almanya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını göreceklerdir.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim İşleyen, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Suat Evin ve Şube Müdürlerimiz, okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimiz ile iftar programında bir araya geldi.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında bakanlığımız tarafındn başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Mart ayı etkinlikleri sınıfarımızda yapılarak tamamlandı. Anlamını Bul, Kelime Türetme ve Kare Bulmaca etkinlikleri sınıflarımızda yapıldı.