ORDU / KUMRU - Şehit Sabri Eryeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yusuf Eren' in  ortağı olduğu Etwinning projemiz " My World / Benim Dünyam " Ulusal kalite etiketi ödülü almıştır. Okulumuz öğrencileri ile katıldığımız bu projenin amacı, Temiz çevre ve temiz gelecek oluşturmanın bilincini öğrencilerimize aşılamaktır. Projemiz 01.12.2022 tarihinde başlatılmıştır. Projede ingilizce ortak dil olarak kullanılmıştır. Türkiye'den Gürcistan'dan, İspanya'dan, Ürdün ve Tunus'tan öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen projemizde, öğrenciler öğretmenleri ile birlikte çevre için farkındalık sağlayacak etkinliklere katılmış ve bunun yanında yabancı dilde iletişim becerilerini geliştirmişlerdir. Ayrıca bir projenin üyesi olmanın verdiği sorumluluk bilinci ve proje çalışmaları esnasında edindikleri bilgisayar ve çeşitli web2 araçları kullanma yeterlilikleri ilerleyen hayatlarında öğrenciler için fayda sağlayacaktır.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 perşembe sabahı saatler 9'u 5 geçeyi gösterirken cismani olarak dünyaya veda etmişse de eserleri ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile sonsuza dek yaşayacak ve yaşatılacaktır. Ruhu şad olsun. Saygı, sevgi, özlemle anıyoruz.

Ekm

Güneş tam yüz yıldır Cumhuriyetimizin üzerinde gülümseyerek parlıyor. Geçmişe minnet, geleceğe umutla baktığımız nice yüz yıllara.

Cumhuriyetimizin . Yılı Kutlu Olsun!

Ekm

Şehit Sabri Eryeler MTAL Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisince düzenlenen 'Kariyer Günleri' ilk olarak okulumuz mezunlarından Burdur Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Hasta Bakım Teknikeri olarak görev yapan Emircan Uysal ile başladı. Kendisi öğrencilerimize kendi kariyer yolculuğunu anlattı. Meslek hayatındaki basamakları ve ilerleme seçenekleri ile ilgili bilgi verdi. Katılımlarından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim İŞLEYEN okulumuzu ziyeret ederek öğretmenlerimizle sohbet eti. Ardından atölye binasında Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Elektrik-Elektronik teknolojisi, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri , Hasta ve Yaşlı bakımı Hizmetleri, Çocuk Gelişimi alanlarını gezerek incelemelerde bulundu. Okulumuz ve yapılan çalışmalar hakkında Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN ve Okul Müdürümüz Muhsin Baş'tan bilgi alan Sayın Kaymakamımız idareci, öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem 1. sınav takvimi açıklandı. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Mevlid- Nebi haftası kapsamında İlçe Müftümüz Gençağa SAYAN ve müftülük personeli okulumuzu ziyaret ederek okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize sunumda bulunmuşlardır. İlçe Müftümüz Gençağa SAYAN be müftülük personeline sunumları için teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 9. Sınıf Öğrencilerine Alan Seçimi Öncesi Okulumuzda Bulunan Mesleki Bölümler, Bölüme Ait Atölyelerimizde Alan Şeflerimiz ve Alan Öğretmenlerimiz tarafından tanıtılmıştır. Alan seçimi öncesi öğrencilerimizi yerinde bilgilendirmiş olduk.

Eyl

Şehit Sabri Erteler MTAL Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinden Gülşah Akbaş ve Nur Efşan Gökçe tarafından 9. Sınıflara yönelik "Okula Uyum" ile ilgili sunum yapıldı. Müdür Başyardımcısı Yunus Sevindik, okul kuralları ve değişen yönetmelik ile ilgili bilgi verdi.

Eyl

21/09/2023 Perşembe günü 9. sınıf öğrencilerimize yönelik alan tanıtımı yapılacaktır.

Eyl

Bayrak töreni sonrasında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı düzenlendi.

Eyl

2023-2024 Eğitiö öğretim dönemi okulumuz müdürü Muhsin BAŞ'ın açılış konuşması ile başlamıştır.

Öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olsun.

Eyl

Okulumuzun eksiklikleri giderilerek  2023-2024 Eğitim - Öğretim yılına hazır hale getirilmiştir.

Eyl

Şehit Sabri Eryeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen Ailesi geleneksel hale gelen öğretmen kahvaltısında programında bir araya geldi. Kahvaltıda Okul Müdürümüz Muhsin BAŞ iyi bir eğitim öğretim yılı olması dileğiyle tüm öğretmenlerimize başarılar diledi.