TARİHÇE

Okulumuz 2014-2015 öğretim yılında Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Elektrik-Elektronik Teknolojisi ,Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanlarında İngilizce karma eğitim vermek üzere "Kumru Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" ile bu okula bağlı olarak 170 erkek öğrenci kapasiteli pansiyonlu olarak açılmıştır.

Kumru Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ismi Ağustos 2017 tarihinde Şehit Sabri Eryeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Okulumuzun Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı, Tesisat ve İklimlendirme Teknolojisi Alanlarına ait atölye binası 2017-2018 öğretim yılında hizmete girmiştir.

Yerleşkemiz, 22 dönüm arazi üzerinde dersliklerin bulunduğu Ana Bina, Atölye Binası, Pansiyon Binası ve Yemekhane Binasından oluşmaktadır. Okulumuz ilçe merkezine 1.7 km uzaklıktadır.

Yayın: 17.02.2016 - Güncelleme: 03.11.2020 12:33 - Görüntülenme: 2167