Muhsin BAŞ - Okul Müdürü

1973 yılında Ordu’nun Perşembe ilçesinde doğdu.  İlkokulu  Ordu’da, Ortaokul ve Liseyi Samsun’da  okudu.  1994 yılında, 19 Mayıs Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı  Öğretmenliği  Bölümünden mezun oldu.   1994-1995 Eğitim Öğretim yılında Adıyaman’ın Gerger ilçesinde  öğretmenliğe başladı. İstanbul’da olmak üzere sırasıyla Ümraniye Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda Türkçe Öğretmenliği, Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Edebiyat  Öğretmenliği,  2008-2010 yıllarında Sultanbeyli Orhangazi Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı, 2010-2012 yıllarında Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdür Başyardımcılığı, 2012-2016 yıllarında Ümraniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdür Başyardımcılığı görevini yerine  getirdi.  Temmuz 2016’da Sultanbeyli  Sultan Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdür olarak göreve başladı. 1 yıl asaleten yürüttüğü müdürlüğün ardından isteğe bağlı il dışı yer değiştirmeyle Ordu’nun Kumru ilçesine atandı. 2017 yılından itibaren okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır.