ORDU / KUMRU - Şehit Sabri Eryeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Sabri Eryeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Samur Mah. Gandazoğlu Kümeevleri Mevki 52800 Kumru / ORDU
Vizyon
Her yönden nitelikli,sosyal,kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip,en az bir yabancı dili çok iyi bilen,aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen,değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan sorumluluk sahibi,adaletli,ahlaklı,hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı,kendine güvenen,kendini sorgulayan,araştırmacı,çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş,kendine güvenen,çevrei ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen,toplumsal değerlere duyarlı,olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip,yabancı dili dünyadaki dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen,liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
Çok Amaçlı Salon :1
Kalorifer
Yok
Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 1750 metredir.
Samur Mah. Gandazoğlu Kümeevleri Mevkii 52800 Kumru / ORDU
1750 metre