Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Sabri Eryeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0452/6414157
Belgegeçer : 0452/6413944
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitsabrieryelermtal.meb.k12.tr
Adres : Samur Mah. Gandazoğlu Kümeevleri Mevki 52800 Kumru / ORDU
VİZYON : Her yönden nitelikli,sosyal,kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip,en az bir yabancı dili çok iyi bilen,aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen,değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan sorumluluk sahibi,adaletli,ahlaklı,hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı,kendine güvenen,kendini sorgulayan,araştırmacı,çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş,kendine güvenen,çevrei ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen,toplumsal değerlere duyarlı,olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip,yabancı dili dünyadaki dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen,liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :57
Öğrenci :622
Derslik :24
Atölye-İşlik :15
Konferans Salonu :2
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :7898
Yemekhane :2
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:20 - 16:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuz taşımalı eğitim kapsamındadır.
Ulaşım : Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 1750 metredir.
Yerleşim Yeri : Samur Mah. Gandazoğlu Kümeevleri Mevkii 52800 Kumru / ORDU
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1750 metre
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun Güreş, Bilek Güreşi, Floor Curling, Atletizm spor dallarında il ve bölge dereceleri vardır.
Bilimsel Etkinlikler : 2020-2021 Öğretim yılı boyunca Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı derslerine ait eğitim videoları okulumuzda alan öğretmenleri tarafından çekilmiştir. Projenin il koordinatörlüğünü okul müdürümüz yapmıştır.
Proje Çalışmaları : "Bilgisayar Kontrollü Kombi Eğitim Seti" projemiz 2021 Eylül ayında İstanbul´da yapılan TEKNOFEST´te ilimizi temsil etmiştir. Türkiye genelinde toplam 9300 proje arasında 130 proje arasına girerek İstanbul finallerine kalmıştır. Yarışan projeler arasında 13. olmuştur. E-TWİNNİNG 2021-2022 öğretim yılında okulumuz AVRUPA KALİTE ETİKETİ almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2021 ERASMUS+ projesi kapsamında "Gelecek İçin Gelişim Gelişim İçin Avrupa" başlıklı projemiz "Transformatör Merkezlerinin Bakım Onarımı Stajı" için İspanyanın Barcelona şehrine 16 Öğrenci ve 4 Personel ile eğitim amaçlı katılmıştır.
Yazdır :